Guide ⇒ Spar penge på dit gulvprojekt

Hjem » Guide ⇒ Spar penge på dit gulvprojekt

Vi har lavet en fantastisk guide, så du trin for trin kan læse hvordan du kan spare penge på dit næste gulvprojekt.

Guiden kræver at du vil skal indhente 3 uforpligtende tilbud hos et gulvfirma. Dette kan gøres nemt fra 3byggetilbud.dk, hvor du på 1 minut, kan indhente 3 uforpligtende og gratis tilbud på dit gulvprojekt.

Læs mere i artiklen længere nede

Vores råd til hvordan du kan spare penge på gulvarbejde

Først og fremmest skal du indhente tilbud fra minimum 3 forskellige gulvlæggere. Herefter kan du tage fat i dem individuelt, så du kan skræddersy prisen så godt som muligt.

For at få en bedre pris fra et gulvfirma, kan du benytte nogle af nedenstående argumenter når du taler med en grundlægger.

Bliv klogere på hvad gulvlægger pris afhænger

Gennemgå hele dit projekt fra top til tå, og find ud af alt hvad du skal bruge i forhold til at kunne gennemføre dit gulvlægger projekt. Dette kan blandt andet være at finde ud af størrelsen af arealet på dit gulv, materiale brug til dit projekt og installationsomkostninger.

På den måde har du en konkret kravspecifikation for en opgave, når du skal indhente tilbud hos en gulvlægger.

Spørg om rabat

Det første man altid skal gøre, er at spørge direkte om rabat hos en gulvlægger. De fleste vil som regel altid være villige til at at reducere prisen især hvis de ser at du overvejer at få tilbud fra andre.

Påpeg konkurrenternes gulvlægger pris

Når du taler med en gulvlægger, som kan være en potentiel kandidat for at lægge dit næste gulv, kan du blandt andet lægge vægt på at have talt med en konkurrent, for at presse dem endnu mere ned i pris.

Dette kan gøre at gulvlæggeren indser at de er nødt til at give en bedre pris, for at kunne slå deres konkurrent. Derfor er dette altid en god mulighed for at kunne få en gulvlægger 10 til 15% længere nede i pris.

Tidspunkt for udførsel af opgaven

Spørg gulvlæggeren om der måske kunne være mulighed for at få en lavere pris, hvis opgaven bliver udført udenfor de travle sæsoner. De fleste grundlæggere har som regel travlt i højsæson, og derfor kan der være noget at hente lavsæsonen.

Gennemgå tilbuddet

Gennemgå tilbud, og se hvad det indeholder. Nogle gange kan der være nogle services eller tjenester inkluderet i tilbud, som man måske ikke har brug for. Spørg gulvlæggeren om du kan få dette fjernet for at få en lavere pris på opgaven.

Del betalingen op

Har du svært ved at betale alle pengene på en gang, kan man altid spørge en gulvlægger om det ville være muligt at kunne dele betalingen op over flere bidder. På den måde skal du ikke lægge alle pengene på èn gang, du kan derved betale over længere tid.

Konklusion

Ved at bruge overstående argumentationer for at få en bedre pris på gulvarbejde, må man antage at disse kan være med til at hjælpe dig med at få en bedre pris hos et gulvfirma i nærområdet. Vi kan dog ikke garanterer at overstående vil hjælpe med en bedre pris, men sandsynligheden er meget høj for at du kan spare nogle penge.

Husk at du kan indhente 3 uforpligtende tilbud, ved 3byggetilbud.dk på deres hjemmeside her.