Flydespartel Pris ⇒ Sådan beregner du pris pr kvadratmeter

Hjem » Flydespartel Pris ⇒ Sådan beregner du pris pr kvadratmeter

Find flydespartel pris pr m2 (kvadratmeter)

Der er mange forskellige faktorer som kan have indflydelse på din flydespartel pris. Vi vil i denne artikel gennemgår de forskellige punkter som kan påvirke din flydespartel pris pr kvadratmeter, og vise hvordan denne kan beregnes.

Noget vi altid anbefaler er at indhente flere tilbud fra et gulvfirma, så du kan finde frem til det bedste match for dig.

Du kan blandt andet hente 3 uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk her.

Følg med i artiklen længere nede hvor vi vil gennemgå hvordan du kan beregne flydespartel pris pr m2.

Spar penge!

Få 3 Tilbud på Gulvarbejde

Hele Danmark

Få et tilbud, uanset hvor du bor

ByggeGaranti

Få dækket alle mangler op til 35.000,-

Høj kundetilfredshed

4.6 Stjerner på Trustpilot

Det tager kun 1 min

Så der ingen undskyldning

flydespartel pris

Beregn pris på flydespartel pr m2

I denne guide vil vi gennemgå forskellige faktorer som kan påvirke din flydespartel pris, så du kan regne dig frem til den mest præcise omkostning per kvadratmeter.

Den rigtige mængde

Det første du skal starte ud med er at måle området hvor du skal lægge flydespartel, så du kan finde det samlede areal. For at finde det samlede areal af et rum, skal du måle længden på rummet, og bredden på rummet. Derefter tager du disse 2 tal og ganger med hinanden for at finde det samlede antal kvadratmeter.

Når du har fundet frem til det samlede antal kvadratmeter og du skal lægge flydespartel i, anbefaler vi at tage fat i en leverandør, for at høre hvor meget flydespartel du skal bruge. På den måde får du den helt rigtig mængde, til de antal kvadratmeter du har.

Flydespartel pris pr m2 (kvadratmeter)

For at finde frem til flydespartel pris per m2, skal du vide omkostninger er hvordan totale mængde af flydespartel til dine antal kvadratmeter. Når du har prisen på mængden af dit flydespartel, kan du blot dividere denne pris med de antal kvadratmeter du har. På den måde ved du hvad din pris er per kvadratmeter.

Eksempel:

(Mængde) / (Areal) = Pris pr kvadratmeter.

Husk at du kan indhente 3uforpligtende tilbud på lægning af flydespartel, ved 3byggetilbud.dk på deres hjemmeside her.

Sådan får du en bedre flydespartel pris fra et gulvfirma

Vi har lavet en guide, så du kan gennemgå faktorer trin for trin til hvordan du kan spare penge hos et gulvfirma. Guiden er fuldstændig gratis og kan læses her.

Hvad er flydespartel

Flydespartel er byggemateriale som bruges til at jævne overflader på gulve, eller vægge med. Dette gør os som regel for en gulvbelægning, eller for en tapetsering.

Flydespartel er meget enkel i sin konstruktion og består normalt er en blanding af cement, sand og et par andre ingredienser der giver den flydende konsistens. Dette gør at flyde spartlen er nem at påføre, og så sørger den for at jævne overfladen.

Lige så snart flydespartel påføres, og vælg spartlen jævne sig ud og fylde små uregelmæssigheder eller revner i gulvet. Lige så snart flydespartelen den er tør, vælg den give en glat og plan overflade, som er klar til at blive belagt med fliser, træ eller andre former for gulvbelægning.

Fordelene ved flydespartel

Flydespartel som beskrevet ovenfor det, af en selvhævdende spartelmasse som har en række fordele som vi vil nævne herunder:

Nem at påføre

Spartel er lavet til at skulle være nem at påføre, og kunne sprede jævnt ud over hele underlaget. Det har en særlig evne til selv at dække de mindste områder, og kan nemt spredes ud over et stort område.

Ydeevne

Efter flydespartel er blevet påført, tilføj denne en glat og ensartet overflade over hele gulv. Det gør flydespartel ideel til anvendelser, hvor en jævn overflade er påkrævet. Det kan f.eks. være inden malerarbejde eller påføring af dit nye gulv.

Velegnet til flere typer af underlag

Flydespartel kan nemt bruges til flere forskellige typer af underlag, hvor nogle af disse kan nævnes som f.eks.

  • Betongulv
  • Træ
  • Gips