Epoxy Gulv ⇒ Beregn din pris [Spar penge guide 2024]

Hjem » Epoxy Gulv ⇒ Beregn din pris [Spar penge guide 2024]

Epoxy gulv pris på lægning

Epoxy gulv er og har altid været en måde populær gulvtype til både erhvervsbrug og i hjemmet. Dette er blandt andet på grund af det stærke udseende af epoxygulv, og den lette vedligeholdelse af det.

Når du skal indhente tilbud fra et gulvfirma i dit nærområde, anbefaler vi altid at indhente 3 tilbud som du uforpligtende kan sammenligne for at finde det tilbud, som passer bedst til dit behov.

3byggetilbud.dk tilbyder at kunne indhente 3 uforpligtende til dit netop dit projekt.

Klik ind og få et tilbud her.

Spar penge!

Få 3 Tilbud på Gulvarbejde

Hele Danmark

Få et tilbud, uanset hvor du bor

ByggeGaranti

Få dækket alle mangler op til 35.000,-

Høj kundetilfredshed

4.6 Stjerner på Trustpilot

Det tager kun 1 min

Så der ingen undskyldning

epoxygulv

Hvad koster det at få lagt Epoxy gulv?

Når man skal indsamle priser til lægning epoxy gulv fra et gulvfirma, vil dette helt generelt varierer fra 200 til 500 kroner pr kvadratmeter som skal lægges.

Hvis du hyrer et professionelt gulvfirma med speciale i epoxy, kan prisen variere af faktorer som tykkelsen og kvaliteten af produktet som bliver anvendt til epoxy gulvet. Normalt vil denne pris ligge mellem 300 til 700 kroner pr kvadratmeter.

Sådan beregner du prisen på epoxygulv

Når du skal have lagt epoxy gulv kan prisen afhænger af mange faktorer. Dette kan for eksempel være epoxy typen, forberedelsen til at ligge det, og arbejdskraften som skal inkluderes.

Nedenfor vil jeg gennemgå forskellige faktorer du skal være opmærksom på, når du skal beregne prisen på dit nye epoxy gulv.

Arealet

Til at starte med skal du finde ud af hvor stort et areal du skal dække, så du ved hvor meget Epoxy der skal købes. Derfor er det lettest at finde ud af hvor mange antal kvadratmeter arealet er.

Dette kan gøres ved at finde længde og bredden på rummet, og derefter gange dette med hinanden, for at finde det totale antal.

Formel: (længde) * (bredde) = Kvadratmeter

Valg af Epoxy type

Der findes flere forskellige typer af Epoxy typer og egenskaber. Derfor er det vigtigt at finde en som dækker dit behov. Der kan nemlig være forskel på om gulvet skal kunne håndtere almindelig “gå” trafik, eller om der skal køre biler på gulvet.

Konsulter det gerne med et gulvfirma, som kan hjælpe dig.

epoxy typer

Fordelen ved dit nye Epoxy Gulv

Der er rigtig mange fordele ved et nyt epoxy gulv, og vi vil nævne nogle af grundene herunder.

Skridsikker

Hvis lægningen af epoxy gulvet udføres korrekt kan overfladen gøre dem rigtige sikre at gå på, da de vil få en meget skridsikker overflade, som gør dem let at gå på – også når de er våde. Det er altid værd at anbefale på arealer eller områder hvor der kan være risiko for mindre ulykker.

Rengøring

Deres skridsikre overflade kan også være med til at gøre epoxy gulvet glat, så gulvet vil være nemt at rengøre. Det vil betyde at de som regel kun vil kræve en aftørring eller affejning i ny og næ.

Vandtæt

Epoxy gulvet vil også være vandtæt, som betyder at Det kan beskytte mod vandskader eller materiale som kan forårsage vandskade. Det kan gøre epoxygulv meget velegnet til kældere, køkkener og garager og hvor der eventuelt kan være mindre risiko for fugt.

Indretning

Epoxy gulv kan købes i flere forskellige farver og mønstre som gør at du kan indrette det efter din boligstil. Der findes utrolig mange stilarter af epoxy, så derfor er det vigtigt at du finder en som passer til din indretning.

Kan jeg lægge epoxygulv?

For at få det bedste resultat anbefaler vi altid at få et professionelt gulvfirma til at lægge dit epoxygulv. Vi vil meget gerne påpege vigtigheden i at den rigtige fagperson kan være årsagen til at du får et gulv af høj kvalitet med et langvarigt resultat.

Få 3 tilbud på dit epoxy gulv projekt i dit nærområde fra 3byggetilbud.dk nu.