Polyurethan Gulv | Beregn prisen på Polyurethan gulv [2024]

Hjem » Polyurethan Gulv | Beregn prisen på Polyurethan gulv [2024]

Det får du ud af Artiklen

På denne side kan du læse om hvad polyuretan gulv er og hvordan du beregner prisen på polyuretan gulv. Når du har gennemført denne læsning vil du blive klogere på hvilken prisklasse du skal sigte efter, hvad polyuretan gulv er, og hvordan du kan montere det selv.

Hvis du ønsker at få et til udefra anbefaler vi altid af indhente minimum 3 tilbud, så du kan sammenligne priser og finde frem til et firma som er passende for dig.

3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt indhente 3 tilbud fra den gulvlægger i dit område. På den måde er du også sikret at finde frem til den bedste pris.

Spar penge!

Få 3 Tilbud på Gulvarbejde

Hele Danmark

Få et tilbud, uanset hvor du bor

ByggeGaranti

Få dækket alle mangler op til 35.000,-

Høj kundetilfredshed

4.6 Stjerner på Trustpilot

Det tager kun 1 min

Så der ingen undskyldning

Sådan beregner du prisen på Polyuethan gulv

Vi anbefaler altid at når du skal til at beregne prisen på dit polyurethan gulv, vil det være at finde ud af hvad kvadratmeter prisen koster. På den måde kan du nemt og hurtigt finde ud af hvad dit gulv nøjagtigt vil koste, og om budgettet er til det.

Se nedenstående guide hvor du trin for trin finder frem til hvordan du kan beregne kvadratmeter  prisen på dit polyuretan gulv.

Trin for Trin guide til beregning af pris på kvadratmeter af Polyurethan gulv

Find din type gulv

Det første ud af er hvilken polyuretan gulv du ønsker til dit projekt, Da priserne kan afhænge meget af hvilken gulvtype nu finder. Derfor er det vigtigt at finde ud af som det første, da prisen kan afhænge meget af hvilken type du finder.

Mål arealet

Først skal du starte ud med at måle hele området, hvor polyurethan gulvet skal lægges. Disse mål skal du bruge, når du skal finde frem til det samlet antal areal som polyurethan gulvet udgør. For at finde kvadratmeter størrelsen tager du blot længden gange bredde, og så kan du finde frem til kvadratmeter størrelsen.

For eksempel hvis den ene ende er 3 meter lang, og den anden er 2 meter, så ganger du blot 3 med 2 som udgør i alt 6 kvadratmeter. Er rummet mere komplekst, og indeholder mere end 2 længder, kan det være en fordel at dele rummet op i flere kvadrater eller rektangler, for at du kan finde frem til en kvadratmeter størrelse.

Priser på materiale

Den letteste vil klart være at kontakte forskellige gulv montører, for at spørge dem til råds omkring hvad prisen er på materialer. Spørg eventuelt nogle stykker, så du kan sammenligne priser. Det er altid en god ide og have kvadratmeter størrelsen, så de hurtigt kan give dig et svar.

Find en installationsomkostninger

De fleste gulve montører giver en installationsomkostninger separat fra materialer omkostninger. Husk altid at spørge disse montører om prisen på installation, samtidig med at du får prisen for materialet.

Den samlede pris per kvadratmeter

Den samlede pris per kvadratmeter, finder du frem til ved at lægge materiale prisen, sammen med Installations prisen, og derefter dividere dette tal med det samlede antal kvadratmeter. På den måde finder du frem til hvad prisen per kvadratmeter koster til dit polyuretan gulv.

Fordele ved at beregne prisen per kvadratmeter til polyurethan gulv

  • Forståelse for hvad du kan forvente at betale for din type gulv.
  • Du vil få meget lettere ved at kunne sammenligne priser imellem de forskellige gulvtyper.
  • Du finder lettere frem til en bestemt gulvtype som ligger inden for dit budget.