Parketgulv ⇒ Spar penge på parketgulvet

Hjem » Parketgulv ⇒ Spar penge på parketgulvet

Sådan får du den bedste pris på dit nye parketgulv

Når du skal til at indhente priser på dit parketgulv, anbefaler vi at du indsamler minimum 3 tilbud, fra et gulvfirma i dit nærområde.

3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt, indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud, så du hurtigt kan finde en pris på dit parketgulv.

På den måde kan du sammenligne alle priser, og finde det bedste gulvfirma ud fra dit budget og behov. Desuden vil der også altid være nogle penge at spare, ved at fremhæve nogle faktorer, som Jeg vil komme ind på længere nede i artiklen.

Spar penge!

Få 3 Tilbud på Gulvarbejde

Hele Danmark

Få et tilbud, uanset hvor du bor

ByggeGaranti

Få dækket alle mangler op til 35.000,-

Høj kundetilfredshed

4.6 Stjerner på Trustpilot

Det tager kun 1 min

Så der ingen undskyldning

Sådan kan du spare penge på parketgulvet

Som også beskrevet ovenfor, anbefaler vi først at indhente 3 tilbud fra forskellige gulvfirmaer. Nedenfor kan du se hvordan du hurtigt kan komme til at spare penge, når du skal indhente et tilbud.

Den konkrete opgave

En god ide vil altid være at gennemgå hele dit projekt, så du ved hvad du står med. Noget af det vigtigste er altid at finde ud af hvor stort er areal du skal have beklædt med parketgulv.

På denne måde vil du også kunne få en meget mere præcis pris fra et gulvfirma, når de ved nøjagtig hvor mange kvadratmeter du har brug for. På denne måde vil der nemt kunne være nogle penge at spare.

Rabat

Spørg gulvfirmaet helt direkte, om de har mulighed for at reducere prisen. Som regel vil de fleste gulvfirmaer være tilbøjelig til at give dig en lavere pris. Især hvis de ved at du og så henter tilbud fra andre gulvfirmaer.

Konkurrenten

En af de bedste måder til at få et gulvfirma ned i pris når de skal lægge dit nye parketgulv, kan være at påpege at en konkurrent også er ude for at give et tilbud. På den måde vil gulvfirmaet føle sig nødsaget til at komme med en endnu bedre pris, for at få opgaven.

En god tommelfingerregel er at på denne måde, ville du kunne få et gulvfirma cirka 10 til 15% længere nede i pris, alt efter lokationen og erfaringen på gulvfirmaet.

Tilbuddet

Sørg altid for at have gennemgået hele dit tilbud, så du ikke betaler for services som du ikke har brug for. Hvis der skulle vise sig at være noget på tilbud du ikke har brug for, så spørger gulvfirmaet om dette eventuelt kan fjernes.

Dele betalingen op

Skulle tilbuddet en ud i et meget højt beløb, vil der som regel altid være mulighed for at kunne dele betalingen op i flere dele. Det betyder at du ikke skal lægge alle pengene på en gang, og kan eventuelt tage den over 2, 3 eller 4 måneder.

Konklusion

At bruge ovenstående faktorer, kan du være i den rigtige retning mod at få en bedre pris, når du skal have lagt dit nye parketgulv. Vi vil dog pointere at overstående ikke altid kan hjælpe med at få en bedre pris, men muligheden vil være der.

Indhent 3 uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk.