Flydende Gulv ⇒ Hvad er det? | Spar penge på Flydende gulv

Hjem » Flydende Gulv ⇒ Hvad er det? | Spar penge på Flydende gulv

Find det rigtige flydende gulv til dit behov

Når det kommer til flydende gulv, er der nogle forskellige ting man skal sætte sig ind i, og vi vil gennemgå nogle af disse i artiklen.

Skal du indhente tilbud på flydende gulv, anbefaler vi altid at indhente 3tilbud på gulvlægning fra forskellige gulvfirmaer. Dette kan gøres på 3byggetilbud.dk.

På den måde kan du sammenligne priser fra de forskellige gulvfirmaer, så du kan finde frem til den kandidat som skal lægge dit flydende gulv.

Læs mere længere nede i artiklen hvor vi gennemgår det flydende gulv.

Spar penge!

Få 3 Tilbud på Gulvarbejde

Hele Danmark

Få et tilbud, uanset hvor du bor

ByggeGaranti

Få dækket alle mangler op til 35.000,-

Høj kundetilfredshed

4.6 Stjerner på Trustpilot

Det tager kun 1 min

Så der ingen undskyldning

Hvad er et flydende gulv?

Flydende gulv kan kaldes rigtig mange ting – de mest gængse kan dog være følgende:

  • Floden gulv
  • Svømmende gulv
  • Løst gulv

At gulvet kaldes for et flydende gulv, hentyder man også til at gulvet er et ” ikke bærende” guld. Det skal forstås at denne type belægning lægges oven på et underlag, som der også kaldes for under gulvet.

Et flydende gulv er derfor et lag der ligger løst ovenpå et underlag. Det flydende gulv kan ikke lægges uden et undergulv, der det ikke kan bære store mængder vægt.

Derfor anser man et flydende gulv som et billigere alternativ, Der kan lægges som et lag ovenpå et eksisterende undergulv. Det kan for eksempel også være som afslutning på et betongulv.

Det kan derfor være en hurtig løsning, hvis du leder efter et billigt alternativ til dine gulve.

Flydende gulv pris – hvad koster det?

Prisen på et flydende gulv kan variere meget alt efter hvor mange kvadratmeter der skal lægges, og hvor tykt et lag du skal bruge. Desuden kan det også være en faktor om der skal lægges gulvvarme under det flydende gulv, da dette også Kan være en omkostning i sig selv.

For at du kan få den bedste pris på dit flydende gulv, anbefaler vi at du indhenter 3 uforpligtende tilbud på din gulvopgave. Dette kan gøres nemt og hurtigt via 3byggetilbud.dk på deres hjemmeside her.